چگونگی دفاع در برابر مدعی افت قیمت خودرو

با سلام
من متاسفانه 14 دی ماه 1391 سلعت 4 صبح تصادفی بین خودرو خود ( پراید ) با خودرو مزدا 3 مدل 88 کردم.
بنا به نظر افسر پرونده خسازت زیر 3 میلیون تومان بوده است و نیازی به کروکی نبوده،بعد از تصادف همراه با زیان دیده به نمایندگی بیمه ایران مراجعه کرده و طبق نظر کارشناس بیمه اجرت تعمیرات 800 هزار تومان بوده و بقیه خسارت بعد از اورده شدن داغی های تعویضی به زیان دیده پرداخت میشد.
متاسفانه زییان دیده من مبلغ 7.2 میلیون فاکتور برای بیمه آورد، و بیمه در خواست کروکی کرد ، که تاریخ 30 دی ماه کروکی تنظیم شد ( با توجه به حضور ماشین زیان دیده در تعمیرگاه و گذشت 2 هفته از تصادف کروکی بون رویت افسر مذکور کشیده شد.
با توجه به این موضوع که سقف بیمه من 5 میلیون بوده بیمه مبلغ 5 میلیون پرداخت کرد و زیان دیده ما بقی را از من طلب کرد،
با توجه با اختلاف قیمت در جمع فاکتور (1 میلیون تومان) و تعویض قسمت هایی که مربوط به تصادف نمی باشد از قبیل تعویض روغن، فیلتر هوا و بنزین و اسپری کاربرات شور و ... و با توجه به قبول نکردن زیان دیده به موارد بالا، قرار بر این شد که ایشان شکایت کنند.
امروز مورخه 15 اردیبهشت 1392 حکم غیابی دادگاه مبنی بر عدم حضور اینجانب در دادگاه و متهم شناخته شدن من مبلغ 2.8 به عنوان افت قیمت خودرو و 2.2 بر اساس فاکتور قبلی ( جمعا 5 میلیون تومان ) به دست من زسیده شده که تا 20 روز قابل اعتراض می باشد ، در صورتی که هیچ نامه و احضاریه ای از طرف دادگاه برای من نیامده و وقتی به شعبه دادگاه مراجعه کردم ، دادیار پرونده گفتند نامه به صورت الصاقی به شما الصاق شده.
( خانه ما در شهرک می باشد و هر ورودی ساختمان نگهبان دارد که در صورت حضور نداشتن اهالی منزل نگهبانی نامه ها را تحویل می گیرند که به نگهبان ما هم هیچ نامه ای مبنی بر احظاریه داده نشده)

ممنون میشوم من را راهنمایی کنید در مورد این مشکل
با تشکر فراوان

وضعیت: بسته (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
3,307 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۶ ۰۵:۲۵:۱۶