کلاهبرداری

ضمن تشکر و قدردانی
من حدود 7 سال پیش یک تکه زمین مسکونی از آقایی خریداری کردم هنگامی که دنبال پروانه ساخت رفتم متوجه شدم زمین 2تا شاکی دارد وقتی مسیله را با فروشنده مطرح کردم گفت باشه من زمین را پس می گیرم و یک زمین کشاورزی دارم 11 میلیون بالاتر بده اونو بگیر من هم بخاطری که از اون راحت بشم 11 تا جور به هزار زحمت جور کردم و زمین کشاورزیه رو گرفتم .(سند آبیاری داشت به صورت مشاع )
بعد که برای تغییر کاربریش رفتم تا زمین مال مسکن و شهرسازی هست و به من فروخته . مسیله را که با خودش مطرح کردم زیر بار نرفت معامله هم در بنگاه برادرش انجام گرفت و یک ماه بعد جعمش کرد . شکایتش کردم و دو ماهی از شکایت گذشته بود که از شانس من با جودی که جوان بود معتاد بود و فوت کرد من ماندم با زن و بچه های کوچکش و دادگاه که در هیچ یک از جلسات حاضر نشدند و بعد از اینکه رای صادر شد اعتراض زدند و پرونده یا سال و نیم دادگاه تجدید نظر رفت و برگشت رای قاضی این بود البته من وکیل کارآمدی نداشتم ( برگرداندن زمین مسکونی +11 میلیون ) یعنی ابطال معامله
وقتی برای رفع تصرف با مأمور کلانتری رفتیم متوجه شدم هنگامی که زمین اولی در مالکیت من بوده به یک شخص دیگر فروخته و آن شخص در حال ساخت زمین بود قاضی رفع تصرف را انجام داد و گفت حتی پروانه ساختش باطله با این وجود طرف دعوای من پیشنهاد 25میلیون را دادند که من رضایت بدهم و کنار بکشم من قبول نکردم . حالا آن شخص سوم که زمین را تا حدی ساخته هم با من درگیری دارد و قبول نمیکند با تمام این تفاسیر چند سوال از شما دارم
-می توانم پروانه ساختش را باطل کنم اما چطور ؟
هزینه ای جهت باطل کردن پروانه ساخت برعهده من هست
-و آیا این عدالت قاضی است که 35میلیون 8 سال پیش همان طور باشد پس ضررهایی که من کردم چه
-حکم بازداشت و توقیف اموال آنها هم تا الان صادر نکرده اند
- - و آیا اگر این شخص اقامه دعوا نماید از من هزینه ساخت زمین گرفته خواهد شد ؟
-البته وکیل برای من 5 میلیون ضررکرد را عنوان کرده بود ولی دادگاه نپذیرفته بود ؟
لطفا جواب سوالات من را بدهید خواهشمندم واضح راهنمایی فرمایید

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
0 پاسخ
2,642 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۷ ۱۸:۳۷:۳۰