داور مرضی الطرفین
به موجب قراردادی در سال 1389 یک واحد آپارتمان از فروشنده پیش خرید کرد. در یکی از بندهای قرارداد شخص مشاور املاک به عنوان داور مرض الطرفین در خصوص اختلافات تعیین گردید. تکمیل آپارتمان تا سال 1392 طول کشیده و به درخواست کتبی اینجانب داور رأی خود را در خصوص اختلافات اعلام کرد و از طریق پست سفارشی یک نسخه از رأی تحویل فروشنده گردید و امضاء تحویل رسید پستی موجود است. حال بعد از گذشت یک ماه از تاریخ دریافت رای نامبرده دادخواستی تنظیم و درخواست ابطال رای داور مرضی الطرفین را از دادگاه نموده است و دادگاه برای مرداد 93 وقت رسیدگی تعیین و به اینجانب ابلاغ کرده است. سئوالات اینجانب به شرح ذیا است:
1. آیا به موجب ماده 488 و 492 وقت وقت اعتراض به رای داوری منقضی نشده است (تاریخ دریافت رای توسط فروشنده 1/10/92 و تاریخ تنظیم دادخواست ابطال رأی 8/11/92 است)؟
2. بنده از دادگاه با تنظیم لایحه ای تقاضای صدور قرار رد درخواست ابطال رای را نموده و درخواست اجرای آن را نمودم ولیکن دادگاه پاسخی قانع کننده نمی دهد. آیا باید تا مرداد ماه 93 صبر کنم؟
3. یکی از مفاد رای داوری حضور در دفترخانه در 25 اسفند 92 و انتقال سند به نام اینجانب است آبا رای داوری علی رغم اعتراض فروشنده جاری و قابل اجرای و من باید در دفترخانه حاضر شوم؟
4. با توجه به این که با گذشت بیش از 3 سال آپارتمان بنده ناقص است و قابل سکونت نیست چگونه می توانم از دادگاه تقاضای رسیدگی فوری و اجرای رای داوری نمایم تا خود نسبت به تکمیل نواقص اقدام کنم.
1. آیا به موجب ماده 488 و 492 وقت وقت اعتراض به رای داوری منقضی نشده است (تاریخ دریافت رای توسط فروشنده 1/10/92 و تاریخ تنظیم دادخواست ابطال رأی 8/11/92 است)؟
2. بنده از دادگاه با تنظیم لایحه ای تقاضای صدور قرار رد درخواست ابطال رای را نموده و درخواست اجرای آن را نمودم ولیکن دادگاه پاسخی قانع کننده نمی دهد. آیا باید تا مرداد ماه 93 صبر کنم؟
3. یکی از مفاد رای داوری حضور در دفترخانه در 25 اسفند 92 و انتقال سند به نام اینجانب است آبا رای داوری علی رغم اعتراض فروشنده جاری و قابل اجرای و من باید در دفترخانه حاضر شوم؟
4. با توجه به این که با گذشت بیش از 3 سال آپارتمان بنده ناقص است و قابل سکونت نیست چگونه می توانم از دادگاه تقاضای رسیدگی فوری و اجرای رای داوری نمایم تا خود نسبت به تکمیل نواقص اقدام کنم.
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,846 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۲/۱۲/۱۱ ۱۷:۱۷:۳۶