کلاهبرداری

کلاهبرداری

دو سال پیش در معامله ای فردی با معرفی خود به عنوان فروشنده کالایی و با ارایه قیمت عالی مجذوب به خرید کرد. دلیل اعتمادم این بود که وی خود را شریک کسی معرفی کرد که من همیشه از او بار میخریدم ولی او قیمت پایین تری میداد و میگفت چون من شریکش هستم به من ارزان میدهد. بعد با فیلم بازی کردن مرا برای عقد قرارداد با وی برد اما وقتی دم در دفترمانع ورودمن به دفتر شد به این بهانه که با دیدن تو قیمت را افزایش میدهد و مرا به بانک برد. در بانک یک تماس تلفنی با من داشت و من صدای فروشنده معتمد را شنیدم و باز مطمن شدم نهایتا باز به هنگام واریز پول به بهانه اینکه از نام تو برای پیش پرداخت متوجه میشود و قیمت را افزایش میدهد از من خواست پول را به حساب خودش بریزم بعد بدون قرارداد نزد من امد به بهانه اینکه مشغول تنظیم قرارداد است و بعد مرا راهی شهرم کرد شماره چند راننده ر داد تا من مطمن شوم نیمه اول بار بارگیری شده و وقتی از خریدم خوشحال بودم نیمه دوم پول را هم به حساب وی ریختم فردای ان روز جمعا 562 میلیون تومان و به بندر برایصادرات بار رفتم که متوجه شدم باری در کار نیستت و طی اخرین تماس مرا تهدید کردو در ان لحظه برایجلوگیزی از ضرر از کسان دیگری بار تامین کردهو صادر کردیم بعد 4 ماه شکایت کردم و نهایتا وی به کلاهبرداری محکوم شد ولی به نگه داشتن 345 میلیون اعتراف کرد و گفت مابقی را بار داده الان در مرحله تجدید نظر است و وکیل وی در دفاع دو بارنامه غلط اورده که نه نام من گیزنده هست و نه نام او فرستنده و شماره تماس یک راننده را به عنوان فردی که بار به من داده و از من پول گرفته معرفی میکند. او را نمیشناسم و اگرهم پولی دادم نمیدانم تحت چه عنوانی بوده ایا شانسی برای تعویض رای هست

پرسیده شده توسط اعضا با موضوع کیفری در 3 ساعت پیش

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
0 پاسخ
2,617 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۹ ۰۵:۱۲:۴۹