sسرقت از متزل

با سلام در مورخه 1393/10/04 از منزلمان سرقت شد که باعث به سرقت رفتن بعضی از وسایل خانه امان گردید . چندی بعد که در حال رفتن به منزل بودیم وانت باری را دیدیم که وسایل منزل ما را حمل می کند رفتیم دنبالش و متوقفش کردیم که با تماس با 110 در محل حاضر گردید و خودرو را توقیف و فرد را بازداشت نمودند که نامبرده در اظهارات خود نوشته که من راننده وانت بودمه و یک نفر به نام (ا.ص) از من خواسته که این وسایل را براش جا به جا کنم که وسایل سرقت رفته را در دو نوبت به سرقت برده اند که دفعه دوم گیر افتادن پرونده را دادند به آگاهی اگاهی هم متهم اورد دادگاه که با قرار وثیقه ازاد شد و خودرو خود را هم آزاد کرد بعد که راننده ادرس (ا.ص) را داد دادگاه براش احضاریه فرستاد نیومد حاضر بشه دستور جلبش را دادند که توسط اگاهی جلب و بازجویی شد که انکار شدید نمود که من اصلا از این قضیه خبر ندارم و نامبرده هم فرد سابقه داری می باشد حالا بازپرس شعبه اول دادسرا قرار مجرمیت برای راننده وانت و قرار منع تعقیب برای (ا.ص) داده خوب بعد از این پرونده رفت شعبه 102 دادگاه عمومی جزایی که 1393/09/23 قرار دادگاه گذاشتند من رفتم تا راننده وانت نیومده که قاضی گفت 40 سالشه و سابقه هم نداره اما این ا.ص سابقه داره چندین فقره سرقت کرده من گفتم نمیدونم من مال مسروقم را پیش راننده گرفتم و اصلا ا.ص رو نمیشناسم قاضی گفت خودم رای صادر می کنم حالا رای صادر کرده
رای:
در خصوص اتهام ک.ع (راننده وانت)فرزند فلان 40 ساله ،شغل راننده، متاهل،باسواد ،فاقد سابقه کیفری اهل گناوه فعلا آزاد به لحاظ معرفی کفیل دایر بر سرقت از منزل موضوع شکایت آقای ه.خ فرزند فلان در مورخه 1391/04/10در حوزه قضایی گناوه ، دادگاه با عنایت به محتویات و جمع اوراق پرونده و اظهارات و انکار متهم در دادسرا و اینکه نامبرده دارای شغل و راننده تاکسی می باشد بنا به اقتضای اصل برائت مستندا به ماده 177 قانون ایین دادرسی دادگاهها عمومی و انقلاب در امور کیفری و اصل 37 قانون اساسی حکم به برائت نامبرده صادر و اعلام می دارد رای صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم محترم تجدید نظر استان بوشهر می باشد
خوب الان اینجا نتیجه نصف وسایل دیگر من که به سرقت رفته چی میشه اخه من دزد خودم رو همون راننده وانته میدونم چرا قاضی همچین حکمی داده؟ چکار باید کنم حالا؟ اعتراض کنم جواب میده؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
2,888 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰ ۲۲:۵۲:۳۴