، اعتراض به برگ تشخصیص مالیات
با سلام:اینجانب مالک یک واحد 60 متری مسکونی در یک مجتمع آپارتمانی درتهران می باشم واین واحدرااجاره داده بودم.وخودم ساکن وشاغل در شهرستان وکارمند دولت می باشم ،حدود 2ماه پیش به اطلاع این جانب رساندند که ازطرف اداره دارایی ومالیات دوبرگ تشخیص مالیات مشاغل با نام مؤدی اینجانب مربوط به سالهای 90 و91که درواحد مذکور فعالیت تجاری x کرده ام صادر گردیده .که پس از بررسی مشخص گردید که مامور مالیاتی طی بازدیدی که از مجتمع ساختمان در تابستان امسال داشته برای دوسال قبل !!یعنی 90و91 برگه تشخیص مالیات بطور علی الرس که مجموعا حدود 15 ملیون تومان می باشد صادر کرده .با توجه به اینکه این واحد در سال 90 حدود 8 ماهه آن خالی بوده ودرسال 91 بصورت مسکونی اجاره داده بودم ودرسال 92 تا تابستان 93 مستاجر در آن بوده وکلیه اجاره نامه ها بصورت دستی وفاقد کد رهگیری می باشد.،وحقیقتا نمی دانم که مستاجردراین مدت از واحدم کاربری تجاری استفاده کرده یانه؟.ودر ضمن تعدادی از واحد های این مجتمع بصورت تجاری واداری استفاده می شود. ومستاجرقبلی هم باقسم که تا کنون مامور مالیاتی به واحد مراجعه نکرده است ،ودر ضمن حدود 4 ماه است که واحد خالی است .با توجه به اینکه اطلاعات برگه تشخیص مالیات کاملا غلط وکذب در مورد اینجانب بوده وبنده کارمند دولت ودر شهرستان مشغول کار هستم وباگرفتن گواهی از هیات مدیره ساختمان مبنی براینکه واحدم در سال 90 و91 بصورت مسکونی بوده ،به اداره مالیات مراجعه وتوضیحات مذکور راارائه کردم که مسئول مربوطه قانع نشد واز بنده اجاره نامه مطالبه می کرد که مدرکی برعلیه خودم باشم وبنده قبول نکردم. در مرحله بعد با مراجعه به اداره مالیات ومطالبه درخواست گزارشی که باعث صدور برگه تشخیص شده، ودر برگه مذکور قید شده بود با توجه به دعوت اسناد ومدارک شماره ... مورخه 8/2/93وطی بررسی های بعمل آمده نامبرده (یعنی من) در زمینه لوازم پزشکی مشغول بکاربوده !!! ...که کاملا غلط ومبهم می باشد وبااعتراض اینجانب که شما اطلا مدرکی ندارید مامور مالیات گفت در صورتیکه قبض برقتان ومخابرات مقدرش ناچیز باشد بمعنی اینکه واحد خالی بوده ما مالیات شما را صفر می کنیم .ودر غیر اینصورت به هیات حل اختلاف میرود(کمیسیون).
سوال :ا-آیا می شوددر کمیسیون بدون دلیل بنده را محکوم به پرداخت مالیات مشاغل کنند.در صورتیکه شغل من کارمند ودر شهر دیگر مشغول بکارهستم.2-اداره مالیات به این بزرگی ودارای تشکیلات آیا اینقدر باید ناتوان باشد که بدون ارایه مدرک یا فاکتوری و... دیگری را متهم به کار نکرده بکند.3-در صورتیکه از مستاجر من مدرکی دال بر کار تجاری درسال 93 داشته باشند آیا می شود این را تعمیم به سال 90 و91 داد که خانه خالی وبصورت مسکونی بوده و آیا من باید جوابگو باشم وتاوان آن مستاجر را بدهم در صورتیکه من اطلاعی از کار آنان نداشته ام
سوال :ا-آیا می شوددر کمیسیون بدون دلیل بنده را محکوم به پرداخت مالیات مشاغل کنند.در صورتیکه شغل من کارمند ودر شهر دیگر مشغول بکارهستم.2-اداره مالیات به این بزرگی ودارای تشکیلات آیا اینقدر باید ناتوان باشد که بدون ارایه مدرک یا فاکتوری و... دیگری را متهم به کار نکرده بکند.3-در صورتیکه از مستاجر من مدرکی دال بر کار تجاری درسال 93 داشته باشند آیا می شود این را تعمیم به سال 90 و91 داد که خانه خالی وبصورت مسکونی بوده و آیا من باید جوابگو باشم وتاوان آن مستاجر را بدهم در صورتیکه من اطلاعی از کار آنان نداشته ام
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,866 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۳/۱۱/۲۲ ۱۵:۳۵:۰۶