عدم تحویل آپارتمان در موعد مقطر
ا سلام من ۳دانگ از یک آپارتمان را پارسال خریدم و ۷۰ درصد پول را هم همان وقت دادم اما بعد از یک هفته فهمیدم ساختمان از یک ماه قبل از فروش به من به علت شکایت مالک ملک مجاور متوقف شده که فروشنده این را هنگام معامله پنهان کرد هر چه از بنگاه و فروشنده پولم را خواستم گفتند چون قرارداد کد گرفته نمیشود پولت را پس بگیری و باید جریمه بدهی ازپارسال تا الان کار اصلا پیش نرفته و مثل روز اول باقیمانده طبق قرارداد موعد تحویل ۳۰ اردیبهشت یعنی ۱۴ رو دیگر است و در صورت عدم تحویل باید روزی ۶۰ هزار تومان خسارت به من داده شود همانطور که گفتم ساختمان مثل روز اول باقیمانده من چطور باید پولم و خسارت از این فروشنده بگیرم .در ضمن۳دانگ دیگر این واحد به نام همسرم فروشنده در قرارداد آورده شده 'در روز قرارداد چون نمیشود کد رهگیری بابت ۳دانگ از سامانه املاک بگیرند ۳دانگ باقیمانده را به صورت صوری به نام همسرشان در قرارداد داد نوشتند و قید کردند که کل سهم ۳دانش را یکجا پرداختهاند زن سرپرست خانوار هستم و الان از نظر مالی در مضیقه شدید قرار دارم از پارسال تا الان هرچه التماس میکنم که دستم تنگ است پول مرا پس بدهید میگوید از من ملک خریدی باید صبر کنی !الانم که موعد تحویل نزدیک است به رویش نمی آورد و جواب تلفن نمیدهد میگوید اگر مزاحم شوی میدهم دست کلانتری ! به خدا مستأصل شده ام کمکم کنید
وضعیت:
بسته
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,418 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۴/۰۲/۱۸ ۰۸:۳۲:۳۹