غبن فاحش
تقریبا بعد 5روز قراردادرو اورد ونشون من داد گفت زمین روخریدم کلش هم به نام من بود درصورتی که قراربود شریکی بخریم وبه نام جفتمون باشه ولی کل زمین رو به متراژ4600متر به نام من خرید به مبلغ345میلیون تومان من بارهادرخواست فسخ معامله روداشتم ولی مانع مسخ شد هربار به ی بهونه که این وسط اون ضررمیکنه ونزاشت.تمام اسناد ومدارک زمین هم دست اون بود وفقط من یکبار قراردادرودیدم وبه هرحال من رو وادارکرد تاپول روبدم2300متراززمین مال من بود وبابتش172پول دادم.وتقریبا بعد دوماه ازمعامله من رفتم سرزمین وبافروشنده اصلی که اون هم املاکی بود واین معامله تواملاک اون صورت گرفته بود اشناشدم توی قراردار هم مشخصات من بود به غیراز شماره تلفن وادرس که متعلق به شریکم بودش.جای من امضاکرده وپایین امضاهم نوشته ازطرف من.بعد یک ماه ازمعامله درخواست کرد که اون2300مترزمین رو به نامش بزنم که اداعاکرده بود پولش روداده وتوی املاک خودش کدرهگیری گرفت به نام خودش ومن هم امضاکردم ولی متنی که تنظیم کرد اینجوریه که من درواقع اون 2300متر رو فروختم بهش ودرازاش همون مبلغ172روگرفتم.بعددوماه ازاین قضیه به بهانه ی اینکه بدهکاره زمین رو به من فروخت متری86تومان یعنی ازقیمتی هم که بار اول خریده بود متری11هزارتومان بالاترو بابت2300متر200میلیون پول گرفت ازمن.تاقبل خرید سهم زمینش کلیه مدارک تماما دست خودش بود وبه من هیچی نداده بود فقط به نام من بود وهردفعه همک که خواستم قیمت زمین رو دربیارم به بهانه های مختلف مانع شد این زمین دراستان تالش قرارگرفته وبعد اینکه سهم زمینش رو به من فروخت کلا رابطشو بامن قطع کرد ومن فهمیدم که اولا این زمین تصحیح شده هست واجازه کاشت کیوی ندارم تواین زمین دوم نه اب داره نه برق ونه سند البته تو قرارداداصلی هم بعدامطالعه کردم دیدم ننوشته که اب وبرق وسند داره ولی ادعاکرده بود که داره.همچینین که قیمت اون زمین متری10هزارتومنه نه86 هزارتومان وکلا4600مترزمین برای من373میلیون تمام شده وازتمام کسانی هم که قیمت گرفته بودم درزمان شراکتم تماما فامیل شریکم بودن وچون خودش مال اون شهر بوده وفروشنده هم همشهریش بوده باهم توافق کردن که زمین رو به این قیمت به من فروشن حالا باتعوجه به اینکه حدود6ماه ازمعامله این زمین میگذره ومن تازه متوجه غبن فاحش شدم میخوام ببینم میتونم اقدامی بکنم برای فسخ این معامله شرایطش به چه صورته