مطالبه وجه
با سلام
بنده از سال 89 تا 92 در تهران دانشجو بوده در این سالها خانه ای را بصورت رهن و اجاره در اختیار داشتم که مالک آن در شهر بندر عباس بود.
سال آخر تمدید قرارداد یعنی تیر 92 با حضور خود مالک و بردارش و عموی بنده تمید قرار داد بصورت عادی با شهود برای تیر 93 انجام گرفت . به این صورت که 30 میلیون دست مالک بود و قرار شد بابت اجاره 4 میلیون کم کند و در تیر 93 26 میلیون تحویل من بدهد.
خرداد 93 مالک آمد من خانه را تحویل دادم اما 13 میلیون بیشتر نداد و گفت تا چند روز آینده می دهم . گذشت و با هزار قسم و آیه گفت ندارم تا 15 فروردین 94 جمعا 19.5 میلیون بازگرداند . 6.5 میلیون باقی مانده را گفت تا شهریور 94 می دهم . اما پس از صحبت های فراوان فهمیدم قصد بازگرداندن این مبلغ را ندارد .
با توجه به این بنده ساکن شهر فیروزکوه و ایشان بندر عباس هستند :
1-اظهار نامه فرستادن درست هست به نظر شما ؟کدام شهر باید اقدام کنم ؟
2- اگر اظهارنامه نفرستم کدام شهر باید اقامه دعوا کنم ؟
3-آیا میتوان از راه کیفری وارد شد ؟ یا خانه اش را توقیف کنم
در ضمن مستاجر جدید ایشان از همه ماجرا خبر دارد
لطفا کمکم کنید
با تشکر
بنده از سال 89 تا 92 در تهران دانشجو بوده در این سالها خانه ای را بصورت رهن و اجاره در اختیار داشتم که مالک آن در شهر بندر عباس بود.
سال آخر تمدید قرارداد یعنی تیر 92 با حضور خود مالک و بردارش و عموی بنده تمید قرار داد بصورت عادی با شهود برای تیر 93 انجام گرفت . به این صورت که 30 میلیون دست مالک بود و قرار شد بابت اجاره 4 میلیون کم کند و در تیر 93 26 میلیون تحویل من بدهد.
خرداد 93 مالک آمد من خانه را تحویل دادم اما 13 میلیون بیشتر نداد و گفت تا چند روز آینده می دهم . گذشت و با هزار قسم و آیه گفت ندارم تا 15 فروردین 94 جمعا 19.5 میلیون بازگرداند . 6.5 میلیون باقی مانده را گفت تا شهریور 94 می دهم . اما پس از صحبت های فراوان فهمیدم قصد بازگرداندن این مبلغ را ندارد .
با توجه به این بنده ساکن شهر فیروزکوه و ایشان بندر عباس هستند :
1-اظهار نامه فرستادن درست هست به نظر شما ؟کدام شهر باید اقدام کنم ؟
2- اگر اظهارنامه نفرستم کدام شهر باید اقامه دعوا کنم ؟
3-آیا میتوان از راه کیفری وارد شد ؟ یا خانه اش را توقیف کنم
در ضمن مستاجر جدید ایشان از همه ماجرا خبر دارد
لطفا کمکم کنید
با تشکر
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
استرداد ودیعه ( رهن )
1 پاسخ
2,644 بازدید
تاریخ ثبت: