وکالت بلاعزل
فردی وکالت بلاعزل خانه اش را به من داده است. بعد از سه ماه خانه ای که بلاعزل به من داده سندش را به نام برادرش کرده است. من در این سه ماه اقدامی روی خانه انجام نداده ام. چه باید بکنم؟
۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۱۲:۵۲
موضوع وکالت ومتن وکالتنامه مهم است
چنانچه وکالت شما کاری باشد هیج گونه تخلفی انجام نداده مگر آنکه به فرمایش آقای هوشمند شفاها ملک را به شما فروخته باشد که می بایست موضوع را ثابت نمایید
و اگر چنانچه موضوع وکالت شما وکالت در فروش باشد تحت هیچ شرایطی ایشان حق انتقال به غیر را نداشته
در هر صورت نیاز به متن وکالت نامه می باشد
در صورت تمایل با اینجانب پس از طی مراحل قانونی تماس بگیرید09125159005
۱۳۹۴/۰۸/۱۴ ۲۱:۵۸
سلام جناب هوشمند. معامله شفاهی دیگر چه صیغه ای است ؟کاربر اعلام نموده اقدامی ننموده وموکل راسا نسبت به متعلق وکالت اقدام نموده است.شبی مجنون به لیلی گفت ای یار بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد
۱۳۹۴/۰۸/۱۴ ۱۸:۵۶
موضوع وکالتنامه منتفی هست و اگر معامله شفاهی انجام داده اید دعوی " اثبات فروش " مطرح نمایید .
۱۳۹۴/۰۸/۱۴ ۱۱:۵۳
سلام وقت بخیر
هموطن گرامی پاسخ به سوال شما نیاز به دانستن برخی موارد مانند متن وکالتنامه ( مورد وکالت و حدود اختیارات ) و داشتن بیع یا عقد خارج لازمی پیرامون موضوع و ... میباشد . لذا در صورت نیاز میتوانید مراتب را ازطریق پروفایلم طرح نمایید .
وکالت بلاعزل با انجام مورد وکالت دو مقوله مجزا و جداگانه است؛و انجام مورد وکالت در وکالت بلاعزل توسط خود موکل منع قانونی ندارد و موکل می تواند همان کاری را که به دیگری وکالت داده خودش آن را انجام دهد و در این صورت عقد وکالت منفسخ می شود.اما باید توجه داشت اگر موکل ضمن عقد خارج لازم انجام مورد وکالت را از خود سلب و ساقط کرده باشد در این صورت موکل هم حق عزل وکیل را ساقط نموده و هم حق انجام مورد وکالت را نخواهد داشت.همچنین اگر موکل مال منقول یا غیرمنقول خود را به وکیل در قالب عقد بیع فروخته باشد و آنگاه موکل به وکیل وکالت بلاعزل فروش داده باشد؛ در این صورت هم موکل حق انجام مورد وکالت را ندارد زیرا مالکیت از ید موکل خارج گردیده و انجام مورد وکالت توسط موکل به عنوان جرم و فروش مال غیر محسوب می شود .