نفقه
من جوانی هستم 24 ساله که 4 سال است ازدواج کردم اما به دلیل مشگلات شدید مالی هنوز در عقد هستیم خانواده خانومم تا الان چندین بار به من گفتن که باید هرچه زودتر مجلس عروسی رو برگزار کنیم اما من چون پدرم اصلا توانایی مالی ندارد تمام هزینه ها بر دوشه خودم هست و به همین دلیل 4سال طول کشیده که در عقد هستیم.شغل من جوشکاری اسکلت است و چون بیشتر کار گری کردم برای دیگران به همین خاطر از نظره مالی ضعیفم من از دسته گل شب خواستگاری گرفته تا تمام وسیله ها و خرید هایم بر عهده خودم بوده.3ماه پیش من مادرم را به منزل پدر خانومم بردم که اعلام آماده گی کند که ما برای مجلس عروسی آماده ایم اما پدر خانومم برعکس همیشه که به ما فشار می آوردن که مجلس بگیریم این بار به مادرم توهین کردن و گفته بودن شما دروغ گو هستین و خیلی حرف ها و توهین های دیگری کردن و مادرم را از خونشون بیرون کردن من این موضوع رو که فهمیدم بلا فاصله با همسرم تماس گرفتم تا بهش بگم که چرا خانوادش این توهین ها و این کار رو کردن اما همسرم اصلا جواب من رو نداد و تا الان که 3 ماه است که از این موضوع میگذره هنوز نه جواب تلفن من رو میده نه پیامک تا اینکه چند روزه پیش از دادگاه خانواده 2 برگه شکایت که متن هر دو برای پرداخت نفقه بود آمد که تاریخ اولین برگه برای 8 روزه دیگر است که متنش رو برای شما می نویسم{{با توجه به سند نکاحیه خوانده همسر شرعی و قانونی اینجانب می باشد که مطابق قوانین و مقررات جاری ملزم به پرداخت نفقه و هزینه های پیش بینی شده در ماده 1107 قانون مدنی می باشد لیکن علیرغم مطالبه از ایشان متاسفانه از انجام تکلیف قانونی خود امتناع نموده لذا با تقدیم این دادخواست تقاضای صدور حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت نفقه جاریه از قرار ماهیانه یک میلیون تومان و تهیه مسکن و اثاث البیت با نضمام کلیه خسارات دادرسی مورد استدعاست}} حالا به نظر شما اینها برای طلاق اقدام کردن یا برای ترساندن من.البته خانومه من می خواست من بهترین و گرون ترین لوازم رو بخرم و مجلسی می خواست که واقعا در توانایی من نبود در حالی که من می گفتم مجلس رو خونه پدر بزرگم بگیریم و کمتر ریختو پاش کنیم قبول نکرد من در حالی که می تونستم یخچالی بگیرم با هزینه 1 میلیون اما من رو مجبور کرد که یخچال 4 ملیونی بگیرم و گاز و ماشین لباسشوی فرش و خیلی چیزهای دیگر که من رو مجبور کردن که خیلی سنگین هزینه کنم با وجود اینکه قبل از ازدواج من شرایط مالی خودم و خانواده خودم رو گفته بودم و با آگاهی از قبل رضایت به ازدواج دادن به همین خاطره خرج های سنگین من نتونستم بعد 4 سال مجلس بگیرم به نظره شما اگر این موضوع خرید های سنگین رو به دادگاه بگم بهم کمکی میکنه خواهش می کنم راهنماییم کنین.با تشکر