مشکل با ویزیتور
بابت مشکلی که با ویزیتورم پیدا کردم
عرض کردم با ایشون توافقی و به صورت آزمایشی 3 ماه کار میکردم ماه چهارم هم تا قصد بیمه کردن ایشون رو داشتیم و ادامه کار که متاسفانه ایشون با بهانه از ما مبلغ 800 هزار تومان گرفت و دیگه مراجعه نکرد از 15/81394
الان رای که برای بنده صادر شده به این شرح است :
از تاریخ 1394/04/25 تا 1394/08/15 و 5/5 ساعت کار حاصله و توافق حاصله در خصوص 300 هزار تومان بابت هزینه ایاب و ذهاب و مجموع دریافتی ایشان 26/160/000 ریال (( من توافقی با کسی نکردم گفتم ماهی 650 هزار تومان + 2 درصد پورسانت )) ایشون هم قبول کرده بود ولی چون مشکل حاد مالی داشت 300 هزار تومان اول ماه میگرفت الباقی آخر ماه ، که طی ماه های بعد انقدر اوضاع مالیشون خراب بود که هی خورد خورد وسط ماه مبالغی دریافت میکرد ... نوشتن 5/5 ساعت من بابت اون اطلاعی در دست ندارم که ایشون چند ساعت کار میکردن ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم ممکن بود 3 تا 4 ساعت بشه که بابت این موضوع مدرکی ندارم ولی روز های سه شنبه دانشگاه بودن تشریف نداشتن و 5 شنبه ها هم کلا ما تعطیل بودیم
1- مستندا به تبصره 41 ماده قانون کار مبلغ 5/553/345 ریال تفاوت حقوق و ایاب و ذهاب طی مدت کار کرد
2- مستندا به تصویب هئیت وزیران . شورای عالی کار مبلغ 572/540 ریال بابت حق مسکن و خوار و بار
3- مبلغ 3/136/425 ریال بابت وجه بن کارگری کل مدت خدمت
جمعا مبلغ 9/262/310 ریال باید پرداخت کنم + لیست بیمه ایشون
من اصلا توافقی بابت حق مسکن و بن کارگری نداشتم اصلا نمیدونم اینا چی هستند و مگر ایشون تو این مدت چقدر موفق شدن فروش انجام بدن که من انقدر باید از جیبم بدم ؟! یعنی همه این ها رو باید پرداخت کنم ؟! ایشون ماه آخر اصلا واینستاده برای ما کار کنه و فقط 800 هزار تومان گرفته رفته
ممنون میشم کمی بنده رو راهنمایی کنید